reklama:

Další z kola ven…

napsal | 5. 5. 2012 | 18:32 | News

Po Nathanovi, Simonovi a Alishe opustí seriál Misfits další postava… Kelly. S herečkou Lauren Socha se podle Channelu 4 už do čtvrté série nepočítá. Podle BBC se Lauren přiznala k rasově motivovanému útoku na taxikáře a byla odsouzena na čtyři měsíce vězení. Channel 4 ale veškeré propojení se zatčením a odchodem popírá. Prý se herečka na odchodu ze seriálu dohodla již dřív. Takže v Misfits zůstaly pouze dvě postavy: Rudy se svojí úplně zbytečnou schopností (nebo ji alespoň nikdy nijak zvlášť nevyužil)a Curtis. Hmm… To jsem teda zvědavej, jak tohle dopadne.




 
  1. Roflmao napsal:

    to hawkie:
    Fajn. spletl jsem se. Moje chyba. Sorry.

  2. Roflmao napsal:

    to hawkie:
    Fajn. spletl jsem se. Moje chyba.

  3. hawkie napsal:

    To Roflmao!:

    Tak stále som „trotl“? 😀 4.Séria končí budúcu nedeľu a Robert Sheehan zatiaľ nikde 🙂 veľmi by ma zaujímali tie tvoje spoľahlivé zdroje 🙂 Nabudúce ma láskavo prestaň urážať debilmi, keď sa oháňaš nepodloženými informáciami a berieš ich za písmo sväté.

  4. rose napsal:

    to si ze me deláte kozy moje nejoblíbenejsí nejdžív nejlepší nathan a ted kelly no to me poser to fct ne to se mi ani trochu nelibí (idioti)!!!

  5. Draggy napsal:

    Tak …a tímhle to u mě oficiálně končí!!!!! Dívala jsem se na 2 serii…a chci si teda zapnout 3…a co nevidím?! Nethan tam není!!! Myslela jsem si že zešílím…protože jen díky němu byl celý seriál tak úžasně vtipný! XDDD ,,Save me Barry!“ :DD Prostě….on byl nejlepší…ale…že tam nebude už ani Kelly, Simon…a dokonce ani Alisha..tak to je teda v pič*….Asi se ani nebudu dívat na zbytek…Rudy mě tam strašně rozčiluje…protože si asi ti magoři mysleli že dokáže zastoupit Nathana!! -__- 1 serie 4 ever!!!!!!!!

  6. Jerry napsal:

    Cože? I Kelly opouští můj nejoblíbenější seriál?:( No bez Nathana už to nebylo ono, ale i bez Kelly? Tím pádem to opravdu bude trapné, protože tyhle dvě postavy držely celý seriál. Nicméně Rudy aspoň Rudy.. Ach jo

  7. wollgar napsal:

    Hawkie má pravdu, jseš trotl Roflmae!

  8. hawkie napsal:

    Citace: Roflmao!

    No ja našel chybu v prvni větě. Seš debil když rikam vygoogluj si tohle, ješte si mysliš, že jsem idiot =D Jediná chybka je, že se nevrátí jako Nathan. Pro ty co jsou líny prasata a neuměji číst (tim myslím zvlášt tebe) tady je link http://www.tumblr.com/tagged/robert-sheehan?before=1324279542

    Ja: Neviem kde si našiel chybu v prvej vete, ale dobre…ďalej, také veci som si „vygúglil“ už x razí a nič také tam nebolo, keby sa mal Robert vrátiť do Misfits, boli by toho popísané všetky možné internetové stránky, medzi hercami štvrtej série nie je uvedený ani na IMDB.com, čo je najväčší filmový a seriálový informačný portál na svete a ver mi, kebyže tam hrá, pár sekúnd po tom, čo by takáto informácia bola oficálnou už by to tam bolo. Takže, tvrď si to koľko chceš, nie je jediná mini správa (oficiálna) na internete, a tie tvoje neoficiálne, takzvané PDI, nikoho nezaujímajú. Hádaš sa tu s nepodloženými informáciami, nemáš pádne argumenty, tak tu prestaň každého urážať.

  9. Rept napsal:

    Roflmao!: Nikde se tam nepíše, že se Nathan OFICIÁLNĚ vrátí do 4. série

Zanech koment