reklama:

Misfits 4×07

napsal | 10. 12. 2012 | 8:04 | News

Je tady předposlední díl Misfits. O HDTV i 720p verzi se postarala grupa FoV. Linky budou aktualizovány během dne. Doufejme, že na titulky nebudeme tentokrát čekat celý týden a xxENDxx je bude schopen načasovat v nějaké rozumné době.




 
  1. Pavluša napsal:

    Super, pod videem, kde se obyčejně diskutuje o ději v příslušném dílu, osumsetpěcet příspěvků a ani jeden se netýkal děje. Někdo už dokonce navrhoval, aby admin diskuze zamykal, dokud nebudou titulky hotové a já se přidávám… tohle tu nemáte zapotřebí.
    Jinak 4×07 se mi hodně líbil, Rudy válel jako vždy a probační překvapuje 😀 A Alexovi se nejspíš s náčiním vrátila i stará nátura, škoda no.

  2. směju se napsal:

    celý týden??.. to si děláte prdel?.. co to tu překládá za idioty 😀 .. to by mělo bejt hned second day bitches..

  3. martin napsal:

    tady se nedockate na titulky… vzdycky kdyz uz sem date ze je novej dil, prez google uz se daj najit cz titulky, ktery jsou bez problemu..;)

  4. LyrickCZE napsal:

    A ty titulky z titulky.com taky stojí zaprd? Pořád jsem ještě tenhle díl neviděl a rád bych si počkal na zdejší, ale je to prostě boj, znáte to. Na jednu stranu bych chtěl kvalitní titulky, na druhou stranu se to válí na disku a je těžké odolat 🙂

  5. xxENDxx napsal:

    jak se můžeš dočíst v pravém sloupci, dodělám to, ale čas na to budu mít až o víkendu. Tak jako minule, vezmu si do parády titulky od Zmrdzlinky a spol.

  6. terwa napsal:

    tak drahá slečna/paní/cosi Ruthiee již udělala titulky na sedmičku. Na šestku se regulérně vys*ala, to se jí asi nechtělo. Proč taky, že jo… nebudu šířit, kde se daj stáhnout, stejně stojej za smradlavej shit, ale prostě a zase jen znechucuje práci xxENDovi, kterej to s námi pořád ještě nevzdal… prosím, ENDe, nezkoncuj s tím, pokračuj, už jen dva dílky… ruthiee, žijem ve svobodný zemi..:)

  7. Thomas napsal:

    Sto jedna.

Zanech koment