reklama:

Je libo 3. sérii?

napsal | 17. 11. 2010 | 20:47 | News

_

Ano, je tomu tak. Máme za sebou teprve první díl ze série druhé a dle rozhovoru s tvůrcem seriálu, Howardem Overmanem, TV stanice E4 již schválila i sérii třetí. Z rozhovoru vyplývá i to, že je v přípravě americký remake, na který by měl právě Overman dohlížet, aby mu dítko nikdo nezpackal. Těm z vás, kteří jste měli co dočinění s US verzí Červeného trpaslíka, už asi bije na poplach. Nám se tato myšlenka také moc nezamlouvá, ale třeba budeme příjemně překvapeni. Ne každý remake končí tragicky (viz. veleúspěšný Kancl). To jsou prakticky jediné informace, které jsou z rozhovoru patrné, neboť Overman nesmí o ničem moc mluvit před oficiálním oznámením. Vzduchem nicméně prolétl i náznak toho, že příští série by mohla mít více epizod, než je u UK seriálů zvykem (6). Jak někteří z vás možná už vědí, letošní série bude sestávat z oněch 6 epizod, ale dostaneme i dárek pod stromeček. Vánoční speciál. Uvidíme, co z toho vyleze. Kdybyste ale doufali, že se s našimi hrdiny potkáte v kinech, tak na to rovnou zapomeňte. Film prý nikdo neplánuje, protože epizodní vyprávění je pro tvůrce mnohem lepší způsob, jak příběh podat.




 
  1. salem napsal:

    a která stanice byto měla mít v ty americe?

  2. lordKakacek napsal:

    O jé maerični udělali i Re-make REC a zpackali to a teĎ zpackají další úžasný film/popřípadě seriál.

  3. xxENDxx napsal:

    stihli natocit jen testovaci pilot, kterej mel naprosto tragicky ohlasy, takze se to nedostalo snad ani do vysilani… kdyz trochu zagooglujes, tak to nekde najdes, protoze kopie utekla na net. Ale uz je to dost stazy (rok 92)

  4. hovno napsal:

    NENAVIDIM AMERIKU!

  5. peterX napsal:

    remake podle mě není potřeba!! akorát to amíci zkazí. a chci se zeptat na tu US verzi červenýho trpaslíka… kde bych to moh sehnat nebo vidět? jen mě zajímá co to vůbec je… díky

  6. kubak napsal:

    US REMAKE?! to nikdy.. videl jsem trailer na americkej remake prvni serie Skins, a dost jsem si ublink.. amici neumej vytvorit dustojnej remake snad niceho, natoz britskyho serialu. vsechno si predelavaj protoze maj hlavni televizni kanaly korektni az na pudu, a museli by platit miliardu pokuty za kazdy „fuck“ v hlavnim vysilacim case..

  7. sevcte napsal:

    Remake?? Na co proboha??!! Proč jednoduše nekoupí práva na tohle?? MisFits jsou dokonalí 🙂 fakt, amíci…

  8. DD napsal:

    A-T-O-M-O-V-K-Y!

  9. Maca napsal:

    Třetí série pecka! A remake? Proč předělávat něco dokonalýho. Třeba to nebude katastrofa, ale stejně se mi to zdá zbytečný… Řek bych, že dost lidí Misfits přehlíží, jenom kvůli tomu, že jsou Bristký. Až vyjde remake a někdo za mnou přijde, jestli už jsem viděl ten parádní novej seriál made in USA, tak asi dostane hasičákem po kebuli..

  10. bakeLit napsal:

    Granáty!!!

Zanech koment