reklama:

Titulky – 2×03

napsal | 27. 11. 2010 | 16:24 | News

 NEWS A už jsme tu zase s titulky pro další parádní epizodu. Dnes v klasickém překladatelském složení, xxENDxx a BugHer0. Pro všechny ty, kteří dychtí odhalit totožnost tajemného Superhoodie, mám dobrou zprávu. Dneska konečně usnete. Za zmínku stojí i dokonalý instrumentální soundtrack, který se vyskytuje ve scénách s ne-už-tolik tajemným maskovaným hrdinou. Titulky sedí na REPACK verzi od BiA. Užijte si je a nezapomeňte se s námi podělit o vaše názory v komentářích a na fóru!




 
  1. Nezvličúúúj napsal:

    tu je nejak veselo 😀

  2. Nargon napsal:

    Taky pouzivam Operu a nikdy jsem nemel problem se stazenim titulku. Meli spravnou priponu. Ja bych to videl na chybu mezi klavesnici a zdili. A nebo ti ten alkohol zamlzil oci a misto srt jsi videl zip.

  3. MiR napsal:

    FU: používám operu a jde mě to bez problémů, takže operou to taky nebude

  4. FU napsal:

    Chci se omluvit za predchozi vulgarni prispevek. Prisel jsem pripitej z hospody a byl silene nadrzenej na novej dil a byl jsem nervni jako klasickej fetak pri abstaku. Chyba kterou jsem popsal nastava pouze v opere, jine prohlizece jsem vyzkousel, az po precteni prispevu od xxENDxx, a chodi to v poradku. Prosim webmastera jestli by se na tento bug nemohl podivat. Jeste jednou se omlouvam za svou hrubost.

  5. xxENDxx napsal:

    FU: schválně jsem stáhnul uplne vsechny titulky, co tu jsou, a z vysledku vyplyva, ze jedinej kokot jsi tu ty. Vsechny jsou ve formatu SRT

  6. FU napsal:

    Zajimalo by me kterej kokot upuje titulky na web a proc meni priponu na zip ale nezarchivuje to. Ja jak debil se hodinu snazim zjistit jak to rozbalit stahuju x programu abych se do toho dostal s tim ze je chyba u me. A pak zjistim ze je jenom znemena koncovka. Proc to delas to ti to prijde vtipny a nebo jses jenom debil?

  7. fukyeah napsal:

    hurááááá

  8. Graphike napsal:

    Díky moc hoši. Jak já ten seriál miluju =)

  9. BugHer0 napsal:

    David(off): Misfiťáky jsem stíhal právě kvůli tomu, že jsem jim dal přednost před Modern Family, takže s ní to vypadá bledě. Ještě jsem nezačal a jelikož mám do pondělí odeslat překlad jednoho dílu nějakýho sitcomu, tak se k Modern Family dostanu zřejmě až po víkendu.

  10. David(off) napsal:

    Bugu, když jsi tady stíhal ty Misfiťáky, jak to vypadá s ModFam? x))

  11. Zi napsal:

    Diky za titulky, jen tak dal 🙂

  12. Nezvličúúúj napsal:

    diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiky ´:D

  13. Bell napsal:

    Díky moc, hned to jdu zkouknout:)

  14. PierreZajic napsal:

    Thx!!! 🙂

  15. Dude napsal:

    nice work, thx za titule

  16. dejf napsal:

    Díky moc. 🙂

Zanech koment