Poslední návštěva: Právě je pát 29. bře 2024 4:36:44


Všechny časy jsou v UTC




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: 2x03
PříspěvekNapsal: sob 27. lis 2010 15:24:59 

Registrován: ned 29. lis 2009 23:05:23
Příspěvky: 39
Sem piště názory na nejnovější epizodu. :-)

Pro mě osobně další skvělá epizoda. Je až neuvěřitelný, jak si Misfits držej ve druhý sérii opět laťku nahoře.

Potěšilo mě, že se tahle epizoda už nezaměřovala v takové míře jen na Nathana. Nathan je sice skvělá postava, ale prostor musí dostat i ostatní. Odhalení maskovanýho hrdiny bylo pro mě celkem nečekaný. Čekal jsem, že to bude spíš nějaká vedlejší postava, ale Simon z budoucnosti působí neuvěřitelně nabušeně a frajersky. Iwan Rheon je vážně skvělej herec a teď to může pořádně předvést ve dvou různejch polohách. Taky mě potěšilo, že dostala víc prostoru Alisha a tomuhle dílu neuvěřitelně přidala ta instrumentální hudba na podkres. Scény, kdy se Alisha prochází po doupěti future Simona a hraje k tomu ten hrdinskej hudební motiv, jsou geniální. Tu hudbu bych si dokázal představit i v kino filmu typu Temnýho rytíře. Fakt perfektní megalomanská melodie.

No a buráková scéna je jednou z nejoriginálnějších "akčních" scén, který jsem kdy viděl. To jsem se mlátil smíchy. :-D Misfits zkrátka jedou a já se jen bojím, aby jim neuškodily hrátky s časem. Jakmile se tvůrci jednou pustí do cestování z budoucnosti do minulosti atd. tak většinou dříve nebo později přijdou nějaké logické chyby a nedotažený děj. Doufejme, že to mají vymyšlené a bude do sebe všechno pěkně zapadat. Už se nemůžu dočkat dalšího dílu. Přijde mi, že 2. série je zatím snad ještě kvalitnější než ta první. :-)


Nahoru
Offline Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: 2x03
PříspěvekNapsal: sob 27. lis 2010 16:26:23 

Registrován: pát 12. lis 2010 20:12:34
Příspěvky: 3
Jo zase dalsi dobrej dil. A burakova scena byla fakt neco.
A to ze zahadna postava bude nekdo z budoucnosti jsem si rikal uz davno, ale zaboha me nenapadlo ze to bude Simon. Spis by jsem cekal Curtise, ten ma predpoklad k cestovani casem viz 1x04 jak se vracel.


Nahoru
Offline Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: 2x03
PříspěvekNapsal: sob 27. lis 2010 17:10:54 

Registrován: čtv 18. úno 2010 18:49:29
Příspěvky: 12
Naprostej luxus, odhaleni jsem vubec necekal uz ted a rozhodne ne Simona. Urcite to bude tak, ze "Asbo 5" odhali svy schopnosti, z nejakeho duvodu nebo omylem. A stane se neco hodne spatnyho, nejspis nekdo umre, vypada to na Alishu, nebo mozna vsichni. A v tom se nejak Simon dostane do minulosti a snazi se vsechno napravit. Opravdu se mi libi kam to smeruje a myslim, ze tvurci to maj hodne promysleny, tesim na finale druhy rady, to bude urcite jizda jako svine. :D


Nahoru
Offline Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: 2x03
PříspěvekNapsal: sob 27. lis 2010 23:02:48 

Registrován: pát 12. lis 2010 23:18:55
Příspěvky: 3
Dalsia vynikajuca epizoda za nami. Tak talentovaneho, mladeho herca, ktory stvarnuje Simona som este nevidel. Velmi pekne rozohraty dej a tesim sa na dalsie epizody. Myslim, ze nas cakaju este velmi dobre epizody.


Nahoru
Offline Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: 2x03
PříspěvekNapsal: úte 30. lis 2010 12:33:14 

Registrován: sob 13. lis 2010 12:48:58
Příspěvky: 10
Masakr! Úplně mi spadla čelist... jednak z toho, že maskovaný chlapík je Simon, a vzápětí z toho, jak vypadal - sebejistý, nabušený, sexy. Mezi ním a Alishou to prostě fungovalo. Jen nevím, proč ho tak záměrně zesvětlovali... v budoucnosti asi nebude svítit slunce ;). S kým o to panictví asi přijde? :) Musím souhlasit, že je to skvělý herec (ne že bych si toho všimla až teď ;)) a tady úplně zastínil Nathana (ačkoli jeho homosexuální touhy neměly chybu :)). Buráková scéna byla taky fajn, tedy až do chvíle házení buráku na cíl, to už bylo trochu moc. Ale jinak jsem nadšená a moje citová stránka se tetelila blahem.


Nahoru
Offline Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: 2x03
PříspěvekNapsal: pát 03. pro 2010 11:58:48 

Registrován: pát 03. pro 2010 11:46:01
Příspěvky: 7
Díky Bugovi jsem se dozvěděl, že Misfits rozběhli 2.sérii, tak jsem to v noci louskal a rozhodně toho nelituji! (zmínil se na webu modern family, že Misfits jsou momentálně jeho překládací priorita)

K Simonovi z budoucnosti - buď je "kladná postava" a chce Misfity před něčím ochránit, aby něčemu zabránil nebo je "záporná postava" a chce je ochránit, aby něčeho dosáhnul pro sebe. Ono dost často bývají takové zvraty, které divák nečeká.... Nebo něco úplně jiného :-)
Těším se na další díl.


Nahoru
Offline Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: 2x03
PříspěvekNapsal: pon 06. pro 2010 16:46:20 

Registrován: pon 06. pro 2010 14:57:57
Příspěvky: 116
Simonovo odhalení: Naprosto nečekané. I když jsem věděl, že ten maskovaný týpek zná budoucnost, nenapadlo mě, že by to mohl být zrovna Simon. Jak tu už někdo psal, Iwan fakt ukázal, co v něm je. Hrát na jedné straně skoro autistu a na druhé straně namakaného sexy hrdinu zvládl na výbornou. A bledý (občas) je v obou verzích a vadí mi to už od první série...

Nathan - gay: K tomu není co dodat, Robert si tu roli fakt užil a dal do ní všechno. :D

Buráková scéna: Hodně dobrá, skvělý nápad a přiznám se, že jsem se fakt nesmál, bral jsem to dost vážně. A i když ta Simonova úžasná trefa byla už trochu moc, i tak to bylo něco. :)

_________________
"Misfits is a heart-warming tale about a single white female teacher, who's got epilepsy... and her name is Miss Fits." - Robert Sheehan (Nathan Young)


Nahoru
Offline Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: 2x03
PříspěvekNapsal: pon 05. bře 2012 12:48:50 
Uživatelský avatar

Registrován: ned 04. bře 2012 20:40:02
Příspěvky: 7
PROOOOOOOČ !!!
nechápu proč daly scenaristi dohromady Simona a Alishu :/
wůbec se k sobě nehodí !!!
on takowý tichý ,chytrý úžasný psychopat a ona ??? malá ,hloupá k***ička
ona mohla mít kohokoliw ,ale sprzní jeho :/
k simonowy by se hodila nějaká gothička ,nebo tež perwerzačka ,newadilo by mi ,kdyby byl s Nathanem gay ,nebo kdyby chodil s Kelly ale neeeeee dame mu tam Alishu aspon bude sranda ...
mě to,ale jako sranda nepřipada :/
jsem děsně zklamaná ...
přiznejte si to od tohoto dílu to jde s Misfits z kopce ....


Nahoru
Offline Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: 2x03
PříspěvekNapsal: pon 05. bře 2012 14:25:50 
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 13. led 2011 15:26:26
Příspěvky: 61
Bydliště: Oujezd
HellSynthetika: To si děláš srandu, ne? :D On je možná "chytrý a úžasný psychopat" (pominu, že je to naprostý nesmysl, Simon není v žádném případě psychopat), ale to neznamená, že se k němu hodí jen nějaká gothička/perverzačka. Proč? Aby se vzájemně litovali, jak je na ně svět hnusnej? :roll:
Alisha je možná štětka, ale to neznamená, že nemá mozek a není hodná. A pokud sis všimla, tak byla věrná jak Curtisovi, tak Simonovi. Nechápu, co ti na ní vadí, Nathan taky ojede kde koho a nikdo neříká, že je děvkař.
Vztah Alishe+Simona není sranda, naopak - Simon pomohl Alishe dospět a uvědomit si, že to, že je holka, neznamená, že nemá na víc (však to její "šu*ání s kde kým taky byla jen taková zvláští obrana. Protože jak kdysi někdo řekl - vyjebávám se světem, takže svět nemůže vyjebávat se mnou). A Alisha zase pomohla Simonovi získat sebedůvěru.
Jestli si myslíš, že nízká sebedůvěra a být terčem posměšků ostatních, je lepší a úplně super, tak jsi asi dost mimo. Každý touží po uznání (alespoň malém), každý chce být "nad věcí" a ne jen nějaká šedá myš. A kdo říká, že to není pravda, tak je sám bez sebedůvěry a šedou myší a nalhává sobě i ostatním, že se mu to líbí.

K tvému písmu se raději nevyjadřuji a doufám, že tak píšeš jen z toho důvodu, že pocházíš z Polska. (i když je pravděpodobnější, že ti je cca 13 - nebo máš alespoň způsob vyjadřování, který tomuto věku odpovídá). :roll: :roll: :roll:

_________________
Můj blog


Nahoru
Offline Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: 2x03
PříspěvekNapsal: pon 09. dub 2012 6:08:03 

Registrován: pon 09. dub 2012 6:04:39
Příspěvky: 1
čau chtěl bych se zeptat kde se to tady dá stáhnout....nebo jak si to můžů vzhlédnout?? dík že odepíšete ;)


Nahoru
Offline Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Theme created StylerBB.net & kodeki
Český překlad – phpBB.cz