reklama:

OMG! Nathan nebude ve 3. sérii!

napsal | 11. 4. 2011 | 6:47 | News

Špatná zpráva pro všechny fanoušky Misfits, kterou na našem foru napsal Ďasík… Nathan (Robert Sheenan) se ve 3. řadě Misfits neobjeví. Au! Tak to zabolí, zvlášť, když je to v podstatě ten hlavní charakter, který dodává seriálu vtipnost. Bez něj si Misfits dokážu představit jenom ztuha. Pruducentka Petra Fried to oznámila včera 10. 4. na comic conu KAPOW v Londýně. Nathana nahradí jakýsi Rudi (ano, ten despekt ze slova „jakýsi“ cítete správně, protože Nathana půjde nahradit VELMI TĚŽKO). Casting na tuto postavu stálé probíhá. Odchod Nathana a příchod Rudiho by měl být vysvětlen v krátké webepizodě před začátkem 3. série. Sám Sheenan se na svém blogu k tomu vyjádřil slovy: „Jako by to dneska nemohlo být ještě horší! Nemůžu tomu uvěřit!“, takže kdo ví, jaký je důvod odchodu. Každopádně, plačte s námi!




 
  1. Torkvád napsal:

    Koukám trošku přehnaný komentáře, že bez Nathana to nebude ono. Jasně, bude to citelná ztráta, ale autoři už několikrát dokázali, že umí přijít s opravdu dobrými charaktery a já se teda na třetí serii upřímně těším. Někteří dělají, jako by Sheehan dělal celý seriál. Určitě to není jediný šikovný herec. Samozřejmě to může dopadnou katastrofou, ale já tomu nevěřím a někteří by nové tváři aspoň mohli dát šanci!

  2. Vik napsal:

    Rudyho by měl hrát Joe Gilgun.

  3. m napsal:

    Sheenanova kariéra letí teď nahoru a nedivil bych se, kdyby na něj tahle televize prostě už neměla. Já si dokážu představit 3. sérii i bez něj, autoři si s tím poradím. Zcela jistě přijde postava, která ho nemá nahradit (to nelze), ale doplnit tu pětku o další nový charakter. A že to autoři umějí ukázali již před tím.

  4. Hau napsal:

    Jednoznacne se jedna o hratky s fanousky 🙂 Nebojte Nathan bude v Misfits.

  5. dd napsal:

    Jasně a co bude dál? Ze South Parku zmizí Cartman? Zase o jednu radost méně 🙁

  6. Ďasík napsal:

    Já jsem hlavně zvědavý, kdo bude hrát toho Rudyho, zatím probíhá konkurz… A taky, jak si s touhle změnou Howard Overman (autor Misfits) poradí.

    MENŠÍ SPOILER:
    Jo a ten online prolog ke čtvrté sérii, kde se rozloučíme s Nathanem a seznámíme s Rudym, se prý bude odehrávat ve Vegas. Tím se možná vysvětlí i jistá jedna fotka, která doteď byla záhadou. 🙂

  7. minimar napsal:

    Je fakt škoda, že tam nebude, ale pořád tam zbývá kopa dalších skvělých herců

  8. Jackolo napsal:

    Hlasujte pro seriál Misfits a jeho hlášku v soutěži o nejlepší hlášku http://www.gorilla.cz/article/9943-gorilla-hled-superhlsku-1kolo.html

  9. Lady napsal:

    Já se teda budu rozhodně dívat i bez Nathana. Misfits je skvělý seriál a rozhodně ho nezatracuju jenom proto, že Sheenan má najednou důležitejší věci na práci.
    Krom toho, je tam spousta jiných skvělých postav. Nikdo není nenahraditelný. Taky jsem naštvaná, ale rozhodně to není chyba tvůrců, takže protestovat proti tomu tím, že se přestanu dívat, mi připadá nesmyslné.

  10. Babunka napsal:

    Jojo… Dozvěděla jsem se to hned ten první den na Twitteru. Je to hrozný!!! A šílený zároveň! Nechápu, jak chtějí bez něj pokračovat… Měli by si zachovat dekoru a dál nenatáčet… Je to smutné, ale celý seriál se tímto propadá do hrobu…

  11. Lukas napsal:

    misfits bez nethana? tak sem se těšil na 3.sérii… od ted se na misfits už nebudu koukat, jenom na staré díly (1. a 2.serie)

  12. toomuch napsal:

    fok nathan. i never saw a worse overactin person. he’s so effin unnatural and sleazy. everyone will be better than him..

  13. Commanche napsal:

    okej teda misfits u mna koncia idem hladat nieco ine

  14. lulu napsal:

    what?! no offense but in what kind of fucked up world would that be allowed to happen?

  15. Serja napsal:

    Misfits bez Nathana? Ne, dekuji!

  16. salem napsal:

    dejte mu víc peněz on zustane

  17. Ďasík napsal:

    To není jeho blog, jen blog o něm. 😉 Takže to nenapsal přímo Robert, ale správce toho webu… Robert Sheehan oficiální blog nemá.

  18. Banger napsal:

    Ahoj. Kde najdu ten jeho blog? Děkuji.

Zanech koment