reklama:

Třetí řada… i na ni přišla řada!

napsal | 31. 10. 2011 | 22:59 | News

 NEWS Zdravíčko, vážení! Čekali jste dlouho? My tedy ano, ale s radostí vám oznamujeme, že ono čekání doznalo svého konce! Řítí se na vás totiž v pořadí již třetí série britského seriálu Misfits, který si za ty dva roky stihl vydobýt neuvěřitelnou  fanouškovskou základnu. Ať už to bylo tím, jak moc jsme se ho snažili šířit mezi lidi my, nebo tím, s kolika přáteli jste se o tento mistrovský kousek podělili vy, svou cestu k tak nenápadnému seriálu už si našlo opravdu dost lidí, za což mluví i stahovanost našich titulků. My vám za šíření moc děkujeme a rozhodně v tom pokračujte, protože následujících několik týdnů vás budeme odměňovat tím, co se snažíme dělat nejlépe, jak to jen jde – českými titulky k třetí řadě Misfits.

Jak nejspíš většina z vás už ví, v třetí řadě už bohužel neuvidíme Nathana, který nás opustil, a setkáme se se zbrusu novou postavou, která by Nathanovo místo měla nahradit. Řeč je o Rudym, kterého v dnešním díle dokonale poznáte a už na něj nikdy nebudete chtít zapomenout. Víc snad ani prozrazovat nebudu. Své dojmy napište na fórum nebo do komentářů pod novinku, nám nezbývá než vám popřát příjemný start do nové sezóny!

Vyladěné titulky (bakeLit, xxENDxx) s kompletně předělaným časováním (bakeLit) a Kellyinou slovenštinou (děkujeme Maxovi) stahujte ZDE!




 
  1. USP napsal:

    problem je ze na konci minulej sezony chlapik co predava schopnosti povedal,ze okrem vracania sa v case ma vsetky „powers“co mu predali.v tejto serii nikto z nich nema ziadne povodne schopnosti a este k tomu na curtis tu smiesnu schopnost.
    ajked uznavam ze schonost alyshe nebola o nic uzitocnejsia.
    neviem celkom som mal prve dve serie ze tie veci maju logiku a niektore veci co v prvej serii nedavali zmysel sa vysvetlili neskor v druhej serii.teraz ten pocit nemam.dufam ze sa mylim.
    lebo mi to pripadalo ako keby stary team scenaristov skoncil a novi nevedeli co dalej

  2. efcanicka napsal:

    Tak mě to taky moc nenadchlo, schopnosti jsou shity a taky mi přijde že už to zabíjení lidí s jinejma schopnostma se trochu přehání, ale Rudi je docela fajn a doufám že se to nějak rozjede, protože autor tam snad nenechá tu blbost s rýsováním raket a t d 😀 uvidíme

  3. Nudle napsal:

    P_N_P: Evenings – Friend (Lover)

  4. Lady napsal:

    Tenhle díl teda za to čekání stál 🙂 Trochu jsem se bála, asi jako každý, jak tam bude Rudy zapadat, ale ani trochu mi tam nevadil a vím, že většina z vás mě za to asi odsoudí, ale sedí mi tam dokonce víc, než Nathan 😀 Těším se na další díly a jsem ráda, že se ukázalo, že Misfits opravdu nejsou a nebyli one man show.

  5. P_N_P napsal:

    Nevíte někdo název skladby když Simon mluví s Alishou o své minulosti… jednoduchý sample.. budu moc rád! Díky

  6. Lucik napsal:

    Pre mna bol tento diel dost velkym sklamanim, bez Nathana to neni ono:(ten novy clovek vobec nema ziadnu charizmu…ale dakujem veeelmi pekne za titulky:)

  7. JP napsal:

    První díl byla katastrofa. Totálně nevtipný Rudy to pohřbil. Nemohl jsem se dočkat konce dílu…

  8. Ďasík napsal:

    smiakovica: Nathan je pryč, protože se Robert Sheehan rozhodl, že už v Misfits nechce hrát… Natáčí tento rok nějaké filmy a ty mu zabraly všechen čas.

    Trix: Právě že ta slovenština tam naprosto sedí. Kelly totiž mluví tak divně, že se to snad už ani nedá nazvat přízvukem. To už je skutečně skoro jiná řeč (v prvním díle na to upozornil sám Nathan, že to není řeč, ale jen hluk). A narozdíl třeba od hantecu, který by se dal taky použít, slovenštině každý rozumí a navíc má slovenština pravidla pravopisu…

  9. dzafa napsal:

    ahoj, kdy budou další díly?

  10. Trix napsal:

    Ahoj,
    neberte to jako nějakou kritiku spíš je to jen můj názor.
    Ale slovenština v titulkách u Kelly na mě působí dost rušivě.
    Nejde o to, že bych něčemu nerozuměl, ale nesedí mi to …však ona mluví anglicky, jen má severskej přízvuk bych to tipoval.

    Každopádně, ale děkuju za Vaší práci s překladama.

  11. smiakovica napsal:

    CELKOM BY MA ZAUJMAL DOVOD PRECO NATHAN SKONCIL NIKDE TO NEVIEM NAJST

  12. Tomca napsal:

    Navíc co se mi oproti ostatním dílům přestává líbit že kdokoliv kdo se tam objeví má nějakou schopnost předtim to takhle znatelně nebylo. Vypadá to jako nějakej fantas svět kde každej něco dostal a prostě už mi to nepřijde jakoby zasazené do reality.Ale kdo ví třeba mně další díly předsvědčí o opaku 🙂

  13. Skrblík napsal:

    xxENDxx: Díl s videogamerem jistě nepatří mezi ty lepší díly, Nicméně tohle je opravdu málo po takové době čekání. Hlavně ten díl nemá skoro žádnou atmosféru. Koukali jsme na to s přítelkyní a oba jsme se shodli na tom, že je to shit oproti prvotním dílům, který se jí i mě líbily. Nezavrhuju seriál, jen doufám, že příjde díl, který mě vrátí zájem a nadšení jaké jsem měl.

  14. -Itchweed- napsal:

    Skvělá práce s titulkama, jsou perfektní… Fakt díky moc všem

  15. .::vita::. napsal:

    Taky z toho mám smíšené pocity. Právě jsem první díl dokoukal a musím uznat, že jsem se docela u toho nudil. A vyměnit Nathana za Rudyho, který je v podstatě jeho kopií, je taky docela slabý scénář…:/

  16. xxENDxx napsal:

    dil s videogamerem mi prisel o dost horsi, ten s opici taky. To ze odesel Nathan rozhodne serialu nijak znatelne neublizilo… To ze jste vsichni meli po roce pauzy prehnany ocekavani uz je vec jina. Nebylo to uplne bozi, ale v porovnani s ostatnima dilama slo o prumer a ne o tu tragedii, kterou tu vsichni popisujou

  17. Skrblík napsal:

    Rovk@: Podívej se na Nathan goes to Vegas. Je to 10 minutový web díl, který má vysvětlit absenci Nathana. Zbytek už nechám na tobě. Nicméně zpátky k tématu, opravdu tento seriál začíná ztrácet ten šmrnc a nástřel z první nebo druhé série. Jak jsem psal druhou sérii zachraňovala postava Simona, která se vypracovala na jinou úroveň. Mě osobně první díl třetí série skoro po roce čekání připadá hodně slabá schopnost tvůrců něco neotřelého vymyslet. Doufejme, že se vrátí úroveň na kvalitu předešlých dílů. Koukat na vaření z vody mě opravdu neuchvátí. HAWK

  18. Rovk@ napsal:

    Může mi prosím někdo vysvětlit proč už není Nathan v seriálu? Bez jeho bezprostřední upřímnosti pro mě seriál ztrácí cenu.
    Děkuji za odpověď.

  19. jamal napsal:

    vam prasi toto je co zac fuj oproti minulym castiam sa to neda zrovnavat tie schopnosti WTF ? a ten rudy nathan daval humor do celeho serialu jemu sa to nedari uplne BAD

  20. monulisek napsal:

    asi nejhorší díl:( pro mě velké zklamání, nové schopnosti mi příjdou o ničem, Curtis se mění v holku a co Nikky? nechtěl ji náhodou zachránit a v příštím díle už má novou? nějak to do sebe nezapadá..

Zanech koment