reklama:

S03E08

napsal | 19. 12. 2011 | 8:25 | News

Na světě je poslední díl… 3×08 ve verzi HDTV vyšlo od grupy TLA a stejně tak i pro 720p. Linky na seriál zde (720p verze bude o fous později už je v seznamu linků). Stav překladu v pravém sloupci.




 
  1. MavíHevy napsal:

    nevím co tu řešíte, nikdo žádný spoiler neřekl. Co vám řekne to že závěr je ukončený?

  2. Janica napsal:

    Ono by stačilo nad koent napsat Spoiler, což neni tak namahave ne? 🙂

  3. dj black napsal:

    KOukam ze na titulkach uz se maka,dobra prace hosi,hned co prijdu z nocni tak koukam 🙂

  4. godison napsal:

    Ludia asi vam to robi dobre prezradzat dej mozno vam to robi dobre neviem…. ja osobne som sem vzdy chodil cely den a cital komenty ako sa kazdy tesi na diel lebo nikto nevedel co sa tam stalo… ak sa ti nepaci tato stranka a chces kecat o misfits kludne mozes robit spam svojej nastenky na FB a priatelom prezradzat dej. Ja osobne si cenim velmi pracu titulkarov lebo nie kazdy ma dokonalu anglictinu ako iny velmi mudri.
    PS: ako to vyzera s tou webepizodou? viem ze mate vela roboty a keby bola prelozena ze je to na hlavnej stranke ale my sme skratka nedockavi :p

  5. TommyDC napsal:

    budou titulky dneska nebo až zítra ?

  6. Ajvngou napsal:

    Já jsem tě nějak urazil? Normálně jsem ti odpověděl.

  7. xxENDxx napsal:

    podobna diskuse se vede temer pod vsema novinkama o novem dile. lidi sem chodi prevazne pro titulky, tudiz spoilery jsou dovoleny az v clanku pod titulkama, kdy maj lidi moznost dil v cestine uz videt. jestli se te to nejak dotklo, tak promin, ale tak to tady proste chodi.

  8. Jany napsal:

    Vidím, že autoři stránek zde nejsou moc slušní k návštěvníkům a tazatelům, kteří kladou slušné otázky. Nikde jsem nanapsala, že nebudu dodržovat „podmínky stránek“. Stejně tak podotýkám, že nejsem autor „spoileru“ z rána. Proto byste si mohli odpustit ty nevyžádané rady a moudra. Nejsem zvědavá na vaš peskování. Prosím začněte odpovídat na dotazy slušněji. Je to i ve vašem zájmu – resp. pro vaši sledovanost. Možná si řeknete – jedna blbá návštěvnice, ovšem i ta má známé a kamarády, kteří třeba chodí na vaš stránky…
    Přeji pěkný den!

  9. xxENDxx napsal:

    divak:

    zatim o tom neni nikde ani slovo, ze by se nemeli vratit simon s alishou. Jedine potvrzene je, ze 4. serie bude.

  10. Dtonate napsal:

    Nevíte jestli bude jěště 4. série ?

  11. xxENDxx napsal:

    předpokládat můžeš co chceš… jestli chceš chodit sem, budeš se chovat podle naších předpokladů – spoilery až v článku s titulkama

  12. divak napsal:

    Pristi rok 4. serie ve ktere se rozhodli pokracovat pouze predstavitele Curtise, Kelly a Rudyho.
    Takze, pro me dnesnim dnem Misfits skoncili. Dekuji, byla to pekna jizda… 🙂

  13. Jany napsal:

    Já osobně zde nepotřebuji cokoli prozrazovat, nebo „valit“, jenom mi přišla ta cenzura nespravedlivá, neboť díl už vyšel. Za spoiler považuji prozrazení děje před odvysíláním dílu. A předpokládám, že lidé tyto stránky navštěvují i z jiný důvodů než je stažení titulků, nebo ne?
    Ale moje stránky to nejsou, takže s tím stejně nic neudělám. Jenom jsem si dovolila vyjádřit svůj názor. Nic víc, nic míň.

  14. Max napsal:

    Anglické titulky by byly prosím ?

  15. Ajvngou napsal:

    Protože lidi sem nechodí pro moudra, co se stane, ale pro titulky, aby se na to teprve mohli podívat. Až vyjou titulky, můžeš valit v komentech jak chceš.

  16. Jany napsal:

    Proč je to spoiler, když už díl vyšel a mohl ho kdokoli, kdo umí anglicky, vidět? Co na tom, že nejsou české titulky

  17. LuCaCZ napsal:

    4. série bude příští rok…

  18. blbec napsal:

    spoiler ti nic nerika, co?

  19. Nevim napsal:

    Jak to vypadá s novou serií? 🙁 3×08 best díl, ale závěr nechali ukončený. ********* CENSORED *****….Závěr 3×08 je prostě úžasný.

Zanech koment