reklama:

S03E08

napsal | 19. 12. 2011 | 8:25 | News

Na světě je poslední díl… 3×08 ve verzi HDTV vyšlo od grupy TLA a stejně tak i pro 720p. Linky na seriál zde (720p verze bude o fous později už je v seznamu linků). Stav překladu v pravém sloupci.




 
  1. Mirek napsal:

    Ke Kelly: překlad a titulky celkově skvělé, jen Kelly by asi neměla mluvit spisovnou slovenštinou, ale spíše nějakým chodským nebo snad slezským nářečím, to by jí sedělo víc. Ale jinak super…

  2. Megyna napsal:

    Podle toho co čtu, tak v další sérii má být jen Rudy, Kelly a Curtis… Proč zrovna ta nejlepší dvojka (podle mého názoru samozřejmě) musela vypadnout? Jako by nestačilo že odečel Nathan… Podle mýho, další série bez těch tří bude celkem na nic,ale i tak se dívat budu.

  3. Jany napsal:

    Jinak já jsem vděčná za váš překlad a vážím si vaší práce a taky toho, že titulky bývají v pondělí večer. Já se tedy dívám na díl vždy dvakrát, protože mám v pondělí čas a nevydržím čekat do večera na překlad, ale až překlad je, tak si díl pouštím znovu s vašimi titulkami 😉

  4. bakeLit napsal:

    Jany: Kolegové akorát neměli svůj den. 😉

  5. Jany napsal:

    Ajvngou:
    Jediné, co se mi nelíbilo, byla ne zrovna nejslušnější odpověď xxENDxx. Vyznívalo zní, že je mu jedno, co si myslím (to mu pochopitelně být může, ale nemusí to tady takto veřejně publikovat) a ještě to vypadalo, že si myslí, že spoiler z rána jsem snad napsala já. A též zmínka o tom, že mám dodržovat „pravidla vašich stránek“, jako bych je snad já nedodržovala (což není pravda) a nebo s nimi nesouhlasila (to jsem též nikde nenapsala).
    Promiňte, ale musela jsem se ohradit, ale ve společnosti, ve které se pohybuji, totiž rozhodně nejsem zvyklá na podobné jednání (toto není žádné povyšování, jsem student, ale mám okolo sebe díky bohu slušné lidi, kteří umí komunikovat).

    Toť k tomu vše, snad jsem dostatečně vysvětlila, jak jsem co myslela.

  6. PerniCZek napsal:

    Zdravim, mohu se zeptat jak to bude s titulkama na tu webpizodu??

Zanech koment