reklama:

 NEWSPozději než obvykle, ale přece. Hned zkraje se omlouvám za to, že titulky nebyly k dispozici už včera, ale nějak na mě padla únava, která se skloubila s jinými povinnostmi. Nicméně boj s prokrastinací je úspěšně u konce a vyústil v titulky k třetímu dílu. (Velký dík patří ENDovi, který jako obvykle přeložil značnou část dílu) Přichází třetí mocnina zábavy, jejíž nositelem je Rudyho třetí líté a nekompromisní já se zvrácenými choutkami! To je pro dnešek vše, hezky se bavte.

Vít „bakeLit“ Jakeš

TITULKY K MISFITS 4×03 (HDTV-, 720p-FoV, WEB-DL)
Překlad: Vít „bakeLit“ Jakeš, xxENDxx




 
  1. Lenka K. napsal:

    Ahoj,
    podle mého byl zatím 3. díl nejlepší a 4. série mne začíná zajímat.
    @FraGyver: to je fakt zajímavá myšlenka, celkem by mi to tam sedlo:)
    A dík všem, co se podílejí na titulcích! 1. díl jsem zkoukla bez nich a ač jsem v angličtině poměrně zdatná, ten jejich přízvuk prostě nedávám…
    Lenka

  2. Kolikokoli napsal:

    Esmeralda byla super!

  3. Ajvngou napsal:

    No já nevím, žádnej zázrak, nic nežene děj dopředu a už vůbec nejsem hotovej z toho, že musím tejden čekat jako u první a druhý sérky. Slabota. A už vůbec nikdo neřeší nic se schopnostma… A na tom jsou ale Misfits postavený. Jedno kouknutí přes zeď za celej díl je vážně na pytel. Tenhle díl byl jak z nějaký Esmeraldy.

  4. Trifi napsal:

    Tak musím říct, že něco tak geniálního a přitom krásně jednoduchého jako bylo ´přerušování Macarenou´ jsem hodně dlouho neviděla, parádní scéna a klenot celých Misfits.

    A Joe Gilgun byl pro casting zlatá volba, ty jemné nuance v chování Rudyů ještě umocnil dalším charakterem který se mi, kdybych odmyslela události na parketu, líbil ze všech nejvíc.

    Prostě jeden z nejlepších dílů 🙂

  5. Yalka napsal:

    FraGyver: v první řadě taky nebylo pojítko, jen postupně rozkrývali příběhy hlavních postav (pro dělají veřejně prosp. práce, proč má kdo kterou schopnost). To mě mrzí, že je nyní upozaděné. Třeba první díl byl vyloženě o ničem.
    Ale i tak se mi čtvrtá řada taky zatím líbí víc než třetí.
    Nápad s vedoucím je dobrej 🙂
    Ale Curtis s tou svou alter ego si byl poměrně dost fyzicky podobný, což tedy teď nepla 🙂

  6. FraGyver napsal:

    Hoši opravdu díky za vaší práci. 🙂 Nenechte si kazit byť mírně náladu lidma, kteří nejsou schopní vydržet max 48h od vysílání originálu bez zbytečnejch keců. 😉
    Nicméně. Tahle řada se mi zdá podstatně lepší, než ta předchozí. A to navzdory tomu, že opravdu, ale opravdu hodně posztrádám nějaké důležité pojítko jednotlivých dílů. Něco, jako byl superhoodie atp.

    Teď jedna spekulace. Jsem jedinej, kdo si myslí, že vedoucí v zácviku je vlastně aktuální vedoucí, který používá schopnost? 🙂 Možná jí má právě od Curtise, když ju prodal.

    Každopádně ještě jednou, skvělá práce, těším se na další díl.

  7. =D napsal:

    Zítím všechny díly nad očekávání

  8. Kolikokoli napsal:

    Jeden z nejlepších dílů…

  9. Mirek napsal:

    to bakeLit: dík za odpověď

  10. amen napsal:

    nic extra tahle sezona neukazala zatim…

Zanech koment