reklama:

Misfits 4×05

napsal | 26. 11. 2012 | 22:51 | News

Zpožděně, ale přece. Díl 4×05 je zde, stejně jako aktualizované linky od martinita. Pokud jde o překlad, snad se objeví jako vždy zítra v odpoledních hodinách.




 
  1. Mára napsal:

    Ta písnička od 42 minuty se jmenuje „your love will be safe with me“ od bon iver 🙂

  2. Kwetka napsal:

    Prosím Vás, nevie niekto o akú pieseň ide v tejto sérií na konci priblížne v 42 minute? Ďakujem 😉

  3. rgd napsal:

    čekám co to dá. už je to trochu dýl tedy, ale nenadělám nic.

  4. Tata napsal:

    Jak jde kluci cekani na „dokonale titulky“ nebo na Godota? 😀

  5. Ados napsal:

    Samozrejme, ze tu urcite budou, po zadnejch nekvalitach nekoukej, kluci to tu titulkujou uz tak dlouho, ze ani nemam chut hledat jinde. Proste si pockej, az to bude, tak to bude, je neslusny se porad ptat, jestli jsou uz hotovy. Nebo zapominate co vam rodice rikali, kdyz jste se ptali zda uz „tam“ jste? Palec nahoru pro kluky. A vy ostatni klikejte na reklamy a nebo jeste lip prispivejte, je tu tlacitko donate. Delaji to zadarmo ve svem volnem case, tak aspon trochu ucty…

  6. Dodo napsal:

    Seriously? Budou se tady hádat lidi které spojuje seriál? Zamyslete se nad tím co tady řešíte prosím..nás ostatní to moc nebere, že se hádáte o titulky..přispěju jenom mojim postupem – v úterý jsem se podíval s jinýma titulkama z nutkání vidět to, a pak se podívám s těmahle titulkama z hlediska kvalitní práce(tím nechci říct že tamty jsou na odpis) a prosím, hezky to říct nejde tam prostě už držte hubu a neřešte titulky 😉

  7. Marek napsal:

    to RGD:
    Tady už asi nebudou 🙁 Musíš se asi kouknout po nějakejch těch „nekvalitních“ titulkách.

  8. rgd napsal:

    ahojte, prosím Vás, kdy budou title? máte pořád jen 10% rád bych to už skoukl.

  9. On napsal:

    Ruki: Ty uz radsi nikde zadny prirovnani nahlas nerikej ani nepis 😀

  10. Ruki napsal:

    to: Ruki napsal:
    Jenže co když se zrovna ta pokladna zasekne? Možná jsem měl spíš použít formu pracovník na plný úvazek/brigádník

  11. to: Ruki napsal:

    Prirovnani je spatny, protoze samozrejme kazdej normalni clovek, prejde k ty fronte co ubiha rychlejc, protoze ma hlad a chce se najist, ne cumet na nejakou holku, a kdyz uz se dostane k pokladne, obdrzi cheesburgr ve stejny kvalite jako u kterykoliv jiny pokladny, nicmene o neco rychlejc.

  12. Marek napsal:

    to: goodbase… spíš najdi titulky na Office 9 vole. To už je 2 měsíce (možná i víc) seknutý a nikam se to nehejbe. Takže může to bejt horší, něž jen pár dnů.

  13. goodbase napsal:

    http://www.serialzone.cz/serial/zmetci/titulky/4-rada/ pro ty co neumej pouzivat internet …aby ta debata uz nekam dozrala…kdo chce poradny titulky tak si holt pocka pocte si v bulvaru a nebude remcat amen…vam co pracuji diky a tesim se !

  14. Ruki napsal:

    Je vidět, jak se překladatelů málo cení. Já mám od vás titulky rád, jsou vždy do-ko-na-le načasované a překlad je špička. Z těch přirovnávání co jsem tu četl mám lepší.
    Stojíte ve frontě na cheesburger v mekáči. Najednou si všimnete, že ta druhá fronta postupuje rychleji. Přejdete k ní? A nebo zůstanete v téhre frontě, protože tam stojí hezčí devče? 😛 Netřeba odpovídat.
    Od tohodle týmu sleduju věcí víc. Nedokážu je vyjmenovat, ale vždy, když si stahuju film/seriál a vidím tam podpis někoho odsud, vím, že nebudu zklamaný 🙂 Jste prostě nejlepší a rozhodně nic můj názor nezmění!

  15. FraGyver napsal:

    Taktéž si raději počkám. Je to jako u knížek. Není nic horšího, než když vydavatel v půlce série změní překladatele. Já chci ucelený zažitek, ne blamáž kvůli rychlosti.
    Berte to tak, že bude pak čekání kratší dobu do dalšího dílu 🙂

  16. iGn. napsal:

    Nemám slov z toho, co se tady zase děje :-O :-X

    Snad jen chci říct, že si ráda počkám na titulky od vás, protože jsou nejlepší:) A hlavně my některý prostě víme, co znamená chodit do práce od rána do večera:P 😀

    Vážím si toho a vždycky vám patří velký dík a to i kdyby ty titulky měly být až příští týden:-P

Zanech koment