reklama:

Misftits 4×08

napsal | 18. 12. 2012 | 14:46 | News

Včera vyšel poslední díl Misfits. Článeček je až dnes, protože jsem byl mimo počítač. Linky jsou aktualizovány. Podle všeho jsou titulky na světě, ovšem na pořádné korekce a časování od xxENDxxe je třeba počkat. Tak se vám líbil poslední díl? A co čekáte od další řady?




 
  1. komnan napsal:

    A vůbec, řešíte kraviny! 😀
    A ty otázky typu „bude pátá série?“ – to neposloucháte závěrečné titulky? „…who hopefully find out, what happend to Alex, when Misfits returs in the new year?“ nebo tak nejak.. Prostě pátá serka bude

  2. komnan napsal:

    No toho mentála sice zabili, ale až po tom, co to všechno prožili. Takže dle mého, vykládat to Rudymu s přehledem jako historku mohl.

  3. CZvideoKING napsal:

    Helle,
    a nebyla tam blbost jak řikal Rudy o tom Curtisovi, že mu tu jeho buchtu zabil ten mentál s tou mléčnou schopností ? Jestli si to dobře pamatuju, tak se Curtis vrátil časem a zabili toho mentála, takže by to mělo bejt v pohodě a nic by se nemělo stát. Nevim, nevim… třeba si to už moc dobře nepamatuju.

  4. Lebka33 napsal:

    Pro mě veliké uspokojení a nadšení po utrpení z 3. serie. V týdle serii se podle mě prosadil i Rudy (asi tak jako to scenáristka zamýšlela už o rok dříve) jako nejvíc hlásající a zábavná postava, jako byl Nathan (ikdyž je jasný, že s Nathanem se nemůže srovnat nikdo), takže až teď mohu s klidem říci: „velmi kvalitní náhrada“. Tadle parta celkově mě hodně potěšila (ikdyž Courtise jsem musel vážně přetrpět) a jsem rád, že se udělala definitivní tečka za starou partou a starým příbehem. Jinak pro ty, co tu píšou, že se skoro nepoužívaly schopnosti: Vy jste na ten seriál kurva koukali jenom kvůli schopnostem? Jestli ano, tak jste asi vůbec nepochopili smysl seriálu 🙂 . Když chcete schopnosti, tak koukejte na Heroes a ne na seriál, ze kterýho chčiješ smíchem díky hláškám 🙂 . Za mě můžu říct, že se neskutečně těším na 5. serii….a to jsem hodně váhal, jestli po tom utrpení z trojky v seriálu pokračovat.

  5. Drow napsal:

    MisfTITS ?:D

  6. Honza napsal:

    Nudný díl, nudná série. Už bych to trápení neprodlužoval…

  7. Rixo napsal:

    Ty titulky ujdou, ale ty voe … „piece of cake“ přeložit jako „kousek dortu“ to je fakt palba :-))))

  8. Kolikokoli napsal:

    Nejlepší díl nejlepší série. Víc k tomu nemám co říct. Parta mi přijde o chlup lepší než ta původní, kde jsem měla ráda jen Nathana, Simona a Kelly. Tady jsou skvělí všichni a příběhy mi taky přijdou lepší.

  9. Alminka napsal:

    Kdyby dostal jezdce Apokalypsy fakt už by to bylo neskutečně trapný. Ale myslím si, že tím chtěli jen udělat zajímavej konec a přitáhnout lidi na další serii a že nedostane nic, žádnou schopnost.

  10. Toncek napsal:

    Ok, díky díky, jinak tahle série asi taky pro mě nejslabší, v minulých séríích se aspoň schopnosti používaly často, ale tady to je vyjmečně, škoda, ale těším se na další sérku

  11. terwa napsal:

    yankee: souhlas! fakt děsná série. Příběhy úplně o hovně, strašně mě štvalo i to, že v týhle řadě byly schopnosti úplně k ničemu a nikdo je sedm epizod nepoužíval (jak je to jen možný?!) a dokonce i technická stránka byla chabá – v osmý epizodě děsnej střih. V podstatě jen telenovela. Jediná dobrá věc – Abbey. Jinak ale děkuju za titulky. Pátou sérii asi vynechám.

  12. NoName napsal:

    Nevíte kdy bude další řada? Jestli je teda vůbec potvrzená…

  13. Yankee napsal:

    titulky když tak tady :)http://www.ulozto.cz/x9hkRPJ/misfits-s04e08-cz-titulky-srt

  14. Yankee napsal:

    to je nejhorší serie Misfits ! docela o hovně celá 4. série (btw. můj názor) jinak další série bude 2013 listopad. Konec jsem pochopil tak, že Alex dostane plici a dostane schopnost !….PEACE….

  15. Máčka napsal:

    Kdy bude další serka?

  16. Toncek napsal:

    Lidi, pochopili jste ten konec ? Já teda ne :(((

  17. Borek napsal:

    Ruthie má už na SerialZone zase přeloženo, nechcete jí napsat, že by se jen udělali korekce a byly by titulky?

  18. Thomas Cox napsal:

    jsem celkem nadšen ze série ale na můj vkus v tom cítím jistou marketovost kde se snažily po celou sérii co nejvíc upoutat aby byla sledovanost a poté mít možnost rozjet/skončit to v další řadě

  19. pikobinkuj napsal:

    5.řada je už potvrzená?

  20. betelgeuse napsal:

    myslite si ze jak tetka reprizujou na prima coolu zase misfits tak budou davat 4radu??? podle me by mohli ale kdo vi

Zanech koment