reklama:

Modern Family

napsal | 16. 12. 2009 | 14:54 | News

Ještě než se v pátek objeví poslední díl Misfits, chtěl bych vás upozornit na výborný nový sitcom Modern Family, který také překládá BugHer0 a proto to prostě musíte vidět! 🙂 Modern Family je opravdu vypečená záležitost, která možná nesedne všem (xxENDxx), ale pokud ano… nebudete chtít jinak. Navíc tam hraje „El Bunda“ a to je pro fanoušky sitcomů POVINNOST! Linky a titulky na seriál na www.modernfamily.cz. Podrobnější recenze ZDE.




 
  1. xxENDxx napsal:

    cechi: ja prekladam jeste Being Human, coz je dost podobny misfits a bezi to na BBC (Upir, duch a vlkodlak zijou v jednom baraku na predmesti Bristolu)

    10. ledna zacina 2 serie. Nejsledovanejsi „novy“ serial letosniho roku v UK, bezel u nas uz i na AXN a amikum se to libi tolik, ze uz chystaj remake…

  2. cechi napsal:

    určitě zkusím 😉 však už brzo nebude co sledovat

  3. Ajvngou napsal:

    Ti říkám, zkus tohle… aspoň 2 díly a pochopíš… že tohle je jiná káva

  4. cechi napsal:

    nemáte tip na nějaký současný britcom či UK seriál?
    US nepohrdnu, ale mají těch sitkomů/seriálů trochu moc. UK humor je mi milejší (monty p, trpaslík, yes minister, father ted, black adder, blacl books, allo allo, it crowd, spaced atd. – všechno srdeční)

  5. xxENDxx napsal:

    Sedne, ne že nesedne… ale oba „mockumentary“ konkurenty (The Office US i Parks and Recreations) mám raději. Tohle je pro mě taková pohodová 60%-ka, na kterou mrknu, když už nemám po ruce nic jinýho.

  6. Liška napsal:

    2 díly a už sleduji taky 😛

Zanech koment