reklama:

Titulky k poslednímu dílu!

napsal | 19. 12. 2009 | 0:16 | News

 NEWS Tak jste se dočkali! Těsně po půlnoci vydáváme titulky k poslednímu dílu první sezóny. Jsme rádi, že si plno z vás Misfits získali a v hodnocení na ČSFD už dokonce zaslouženě okupují vyšší příčku než americké novinky letošního roku jako FlashForward nebo V. Pokud jste ještě nehodnotili, protože jste chtěli počkat, až uvidíte celou sezónu, teď je vhodná doba pro návštěvu profilu Misfits na ČSFD.
Diskuzi k ději závěrečné epizody můžete rozpoutat zde.

Doufáme, že jste byli s naším překladem spokojeni a pokud se nám nic nestane, určitě se rádi vrhneme na překlad i příští rok. O web se budeme starat i nadále a budeme se vás snažit informovat o aktuálním dění okolo seriálu, o jednotlivých hercích a mnoha dalších věcech. Mějte se fanfárově, užijte si vánoční svátky a šiřte Misfits mezi své příbuzné a známé!




 
  1. BugHer0 napsal:

    Právě jsem zjistil, že titulky pasují i na 720p verzi. 🙂 Příští týden udělám ještě korekce a úpravy časování. O víkendu na to nemám kvůli učení čas. 😉

  2. Trifi napsal:

    Super, díky moc a opravdu skvělá práce na překladu 😉 Po trošku zbytečné flashbackové epizodě 4 je Misfits zase v plné síle a nemůžu se dočkat pokračování. Pro mě třetí nejlepší letošní novinka, v rámci žánru pak jasný vítěz.(V taky sleduju, tyto dva seriály se moc srovnávat nedají, ale na Misfits nemá…)

  3. xxENDxx napsal:

    Haleluja !

Zanech koment