reklama:

Misfits šlapou Hrdinům na paty!

napsal | 29. 12. 2009 | 14:26 | News

Doufám, že jste v klidu a pohodě prožili vánoční svátky a ještě teď jste v dobré náladě. Velice mě těší, že se úspěšně rozšiřuje divácká základna Misfits v ČR. Na ČSFD každý den seriál ohodnotí cca 10 lidí a přitom se celkové hodnocení neustále drží mezi 85 a 86 procenty. Misfits již v žebříčku na ČSFD předhonili americké seriálové novinky jako FlashForward nebo V, nově dokonce i Útěk z vězení (kdo neskončil po první sérii, tak asi ví, že naprosto zasloženě) a nyní si britský seriálový klenot brousí zuby na Hrdiny.

Osobně jsem vydržel na Heroes koukat asi do půlky třetí série. První považuji až na finále za téměř geniální, ve druhé už se mi nělíbilo, jakým směrem se děj ubírá a některé dějové linie byly naprosto zbytečné a při třetí mi totálně došla trpělivost především kvůli nelogickému chování hlavních postav a Hirovi, ze kterého udělali naprosto trapného debílka. Proto si myslím, že by si Heroes zasloužili mnohem nižší hodnocení.

I když se pořadí každou chvíli mění, z následujícího snímku sami vidíte, že se v hodnocení na ČSFD aktuálně Misfits drží pouhou jednu příčku za mnohem známějším americkým hitem.

Misfits vs. Heroes

Máte radši Hrdiny nebo Misfits? Dají se tyhle dva seriály vůbec srovnávat? Co se vám na Misfits líbí víc/míň než na Heroes? Podělte se s námi o svoje názory v diskuzi.




 
  1. sotas napsal:

    HH! 😀

  2. dejf napsal:

    xxENDxx: Kazdemu se libi neco jineho tak mu to neber. 🙂 Me taky Prison Break dostal a doted to je jeden z mych nejoblibenejsich serialu. Ikdyz myslim, ze u me uz ted vede Dexter. 🙂

  3. xxENDxx napsal:

    jirin: nejde o to, jak hodnotis misfits, ale rict o heroes ze jsou nejlepsi serial s „jednim dejem“ je nejvetsi vtip

  4. jirin napsal:

    xxENDxx: neboj serialu sleduji opravdu spousty,vypisovat to nema smysl, ale je jich opravdu znacne, jen dokazu ocenit kvalitu.) ja bych misfits hodnotil tak na 80%

  5. HD Shpeck napsal:

    Jelikožto jsem vždy měl v oblibě spíše britskou komediální produkci (vyrůstal jsem na RD :-D) Misfits si mě získali od prvního dílu. Bohužel/dík nemůžu srovnávat s Heroes, ze kterých jsem viděl asi jen dva tři díly. I přesto Misfits obývají horní stovku mé soukromé seriálové hitparády (dobře, tak desítku :-D)

  6. xxENDxx napsal:

    ty si na moc seriálů nekoukáš, co?

  7. jirin napsal:

    S Heroes se to srovnavat neda. Ten mel vylozene podelanou druhou serii,ktera me totalne nudila,nicmene uz si z ni ani moc nepamatuji. Ale jinak je to super serial,pro me osobne nejlepsi (pocitam z tech co je jeden „dej“ delsi dobu, neda se srovnavat se simpsny apod)i 3 a 4 serie je hodne zdarila.

    Misfits jsou fajn, nicmene neni tam tolik takoveho „tajemna“ ja to beru spsie jako komedialni serial asi:)

Zanech koment