reklama:

VideaČesky.cz

napsal | 2. 2. 2010 | 17:37 | News

Rád bych upozornil na nový web, na kterém jsem zamakal společně s BugHerem (nápad a obsah). Jedná se o skvělý projekt, který vám přináší vybraná vide z YouTube a jiných video streamů s českými titulky! Úžasný nápad a je jenom s podivem, že se toho ještě nikdo neujal. Na You Tube je sice možnost přidávat titulky, ale z mých zkušeností je jejich zapnutí někdy snad výsledkem náhody nebo co. Na VideaČesky.cz můžete ale navíc kromě hodnocení videí, především vznést požadavek na překlad nějakého vašeho oblíbeného videa nebo prostě něčeho, co vás zajímá, ale nerozumíte tomu! Dokonce je možné i zobrazit jakékoliv video na svém webu včetně titulků a to je prostě k nezaplacení. Jděte tam, hodnoťte a komentujte, třeba i ty moje překlady 🙂

Na videacesky.cz se používá jiný přehrávač… ale „embed“ kod z neho jaksi moc dobře nefunguje, což je škoda, ale pracuju na tom (napsal jsem autorovi pluginu – minule odpověděl rychle tak uvidíme), protože co by bylo lepší, než mít na svým webu zrovna to svoje oblíbené video s titulkama, že?

Embed kod funguje, jak muzete videt…  btw: tohle je naše nejúspěšnější video, ale možná někdo ohodnotí o dost líp ty ostatní a zamíchá pořadím!




 
  1. Emmalynn napsal:

    jsi moc sikovny dik za stranku
    +1

  2. naomi napsal:

    jsi moc sikovny 😉 dik za stranku

Zanech koment