reklama:

S02E03

napsal | 26. 11. 2010 | 2:39 | News

A další díl je na světě. Tentokrát s označením 2×03. Linky jsou už nahozené tam kam patří, tedy v sekci „download & TITULKY“. HDTV je tentokrát REPACK od BiA a 720p verze od JAMAN (u které repack zatím nevyšel a soubor se potýká s chybným zvukem od 14. minuty). Titulky budou jak jen na to dnes chlapci vlítnou. Určitě se podělí s pokrokem v komentářích.

EDIT: linky na REPACK od BiA přidány – původní rip měl špatný zvuk. A nepostujte linky do kometářů, posílejte je na email ajvngou@seznam.cz a já je přidám.
EDIT 2: linky na repack.720p.hdtv.x264-bia taktéž přidány do příslušné sekce




 
  1. Dude napsal:

    okolo kolkej to asi bude hotove?

  2. msh napsal:

    Kittka: hmm, tak to ti neviem. ani sa tie title neprekryvaju, takze by mali byt OK v hociktorom prehravaci. ja mam tiez vlc a idu mi vpohode. skus reinstall.

  3. Janb napsal:

    Ja se priznam, ze tento dil je ze vsech dilu nejslabsi a moc se mi nelibil…
    Ocekavam jse, ze to bude Nathan, ale ok.
    Doufam, ze pristi dim mi spravy naladu!
    Jinak diky vsem prekladatelum, super prace:o)

  4. Kittka napsal:

    msh taky jsem to projela ještě jednou, v .srt na to titulky jsou, ale VLC mi je nezobrazí, takže se omlouvám překladatelům a jdu zjišťovat co je to za chybu; neukazují se mi titulky jak jsou na tom smetišti, a jak jsou na tetování atd. ne všechny ale občas to vypadne

  5. msh napsal:

    mozes byt trochu konkretnejsia? presiel som teraz vsetky sceny kde je kelly a nenasiel som nic neprelozene.

  6. Kittka napsal:

    Tak především bych chtěla poděkovat překladatelům za skvělou práci. U Kelly občas chybí titulky, ale i já jí málokdy rozumím. Jestli bude někdy potřeba pomoct s titulkama, hlásím se dobrovolně. 🙂
    Nový díl je úžasný, zvlášť Simon z budoucnosti je tak nějak lepší. 🙂 Jinak souhlasím s FraGyvrem, nedejte se zdeptat a pokračujte ve skvělé práci.

  7. Zouby napsal:

    Ouuu yeeees, super diky moc, čekáni se konečně vyplatilo. Mějte se já jdu koukat

Zanech koment