reklama:

Hudební motiv z epizody 2×03

napsal | 28. 11. 2010 | 18:56 | News

Pokud jste už viděli aktuální epizodu seriálu Misfits, možná vás, stejně jako mě, zaujala velmi působivá melodie, která hraje na pozadí při scéně, ve které zjišťuje Alisha totožnost maskovaného zachránce. Už při prvním zhlédnutí mi při té scéně naskakovala husí kůže a pouštěl jsem si ji několikrát dokola. Myslím, že takhle povedená hudba by neudělala ostudu ani hrdinskému kinohitu typu Temného rytíře. Tento hudební motiv byl složen přímo pro seriál Misfits skupinou Beetroot Music a vy si ho můžete znovu vychutnat v tomto dvouminutovém videu, ve kterém jsou záběry hudebníků sestříhány se scénou z aktuální epizody seriálu.

Video najdete po otevření tohoto článku, ale otevřete si ho, až po zhlédnutí třetí epizody, nebo se připravíte o překvapení.


Jak se líbila z této epizody hudba vám?




 
  1. Loui napsal:

    hraje to smyčcovej orchestr. asi jako v takřka všech původních soundtracích. z těch houslí a bas a všeho se prostě novej zvuk nevyždíma, ty jinak hrát nikdy nebudou:)
    a všechny tóny který oni vydaj už zahraný někdy byli, proto to v každé pasáži bude někoho připomínat..to by byl celkem nadlidskej výkon aby ne. kór, když chcou udělat tady ten gradující zvuk.

    je to supr motiv a je supr krátkej. ale to ty nejlepší jsou vždycky, mi příjde..jak naschvál

  2. sawako napsal:

    Pokud jsme u toho kopírování hudby, dobře to vyjádřil jeden americký hudební komik? nevím, jak přesně ho nazvat. Ale ono se na to stačí podívat http://www.youtube.com/watch?v=JdxkVQy7QLM

  3. Shitfits napsal:

    No aktualni epizoda je aktualni jako celej tehle web. Chtelo by to konkurenci, aby se nekdo snazil udelat titulky co nejdriv. Tihle translejtri na to pekne prdej, asi budeme zase cekat do zitrejsiho vecera …… :((((

    A do meeee 🙂

Zanech koment