reklama:

Titulky – 2×06

napsal | 18. 12. 2010 | 13:06 | News

 NEWS Vítejte zpět! Včera v noci (dnes v brzkých ranních hodinách) se bohužel stala věc, kterou nikdo z nás nečekal. Ano, klekl nám web a neměli jsme tak možnost titulky zveřejnit jinak než na naší Facebook stránce (nezapomeňte se přidat). Ajvngou už však dal všechno do pořádku a my vám tak oficiálně přinášíme titulky k pomyslnému před-finále šesté řady. Proč pomyslnému? Přijdu si už trapně, jak to říkám asi potřetí, ale toto pondělí nás čeká vánoční speciál, který by celé druhé dějství měl pravděpodobně uzavřít.

Teď už ale zpátky k tomu, co vás asi zajímá nejvíce – k titulkům. Jelikož byl tento díl opravdu napínavý a nás tři (BugHer0, xxENDxx, bakeLit) sotva nechával dýchat, rozhodli jsme se, že to také hezky v triu přeložíme. Titulky už dokonce i stihly projít větší korekcí a úpravou časování (2.00), takže by vám nijak neměly kazit zážitek z podívané, ba naopak. Chcete-li nám nějak poděkovat nebo se prostě jen vyjádřit k mistrovskému dílu Howarda Overmana či k našim titulkům, učiňte tak formou komentáře, případně zanechte svůj názor a své pocity na fóru.

Titulky stahujte ZDE!




 
  1. Anička napsal:

    Vaše titulky jsou vážně super; zvlášť u Kelly vás obdivuju, že to přelouskáte. 🙂
    A tenhle díl – super!!

  2. Dalicek napsal:

    tak moc děkuju za titulky, jako vždycky byly skvělé 🙂

  3. Xcriss napsal:

    Perfektni titulky na perfektni dil B-) Oboji je tentokrat jeste lepsi nez obvykle =)

  4. asiSADLO napsal:

    Diky vsem za super praci super serial super title uz se tesim na finale

  5. Jirka napsal:

    Dobrý den,
    chci Vám poděkovat za skvělou práci ohledně titulek i tohoto webu. Děkuji.

  6. Honza napsal:

    Díky moc chlapi, jste jedničky.

  7. fukyeah napsal:

    preco mam pocit ze koniec serie bude ako 1 velka zahada…

  8. Ďasík napsal:

    Large: Že jo? Vydýchával jsem to hodně dlouho. A dokonce se bojím na to kouknout znovu, protože to je fakt na infarkt. Tak napínavé by měly být všechny příběhy. I když ta nápověda, jak to dopadne, mohla přijít ještě o něco později…

  9. Large napsal:

    Neuveritelny diel toto by som necakal.

  10. Graphike napsal:

    Super. Titulky jsem stahl z titulky.com a paráda! Díky moc. Finále bude pecka, už se těším. Ten Jesus mě dostal xD. Každopádně jestli se stane to co bylo v ukázce na další díl, bude opravdu zajimave o čem budou psát scénář.

  11. yežek napsal:

    díky hoši 🙂

Zanech koment