reklama:

Linky ke stažení

napsal | 28. 11. 2009 | 23:28 | News

Pokud se vám nechce nic hledat po kdejakých warforech, stačí navštívit sekci titulky. 😉 Mimochodem, pokud chcete mít v komentáři takový hezký avatar jako třeba Ajvngou, podívejte se zde na návod. Cokoliv se vám nezdá, pište hned do našeho gestbůku a my se s tím zkusíme poprat.




 
  1. Ajvngou napsal:

    Já už ho vidím

  2. zaks napsal:

    ok Gravatar mi funguje na tom odkazu cos postnul, ale tady ne 😉 Udělal sem pár uprav v nastavení (měl sem ho jako explicitní obsah tak možná proto to na vašich stránkách nechtělo ukazovat =D). Tak nevím, něco jako cache na webu?

  3. Kosik napsal:

    Vase title budou urcite lepsi 😉

  4. xxENDxx napsal:

    zaks:

    vočko je jenom chudák, kterej si postavil web na tom, že si tam bez dovolení dává naše title, a image si staví na psaní článků plnejch hrubek, což je dobrá vizitka. Jsem celkem zvědavej na jeho titulky, když už má 60% překladu a 30% korekcí, což znamená, že má skoro 2x víc než my.
    Máme sto chutí s CZ titulkama schválně počkat, aby jeho verze vyšla dřív…

  5. Ajvngou napsal:

    schválně zksu něco postnout třeba tady: http://www.that70show.ic.cz/?page_id=19&cpage=7#comment-687 Kosikovi to taky jede normalně

  6. zaks napsal:

    vím vím. osobně to již nějaký pátek využívám, ale tady mi to nechce zobrazovat 😉

    teď sem to zkoušel na jiných stránkách a tam to funguje. Takže buď promažu svou cache, nebo to je někde u tebe. Ostatním to tu jde? Teda kromě tebe, tvuj samozřejmě vidím.

  7. Ajvngou napsal:

    Gravatar je vazaný na email… a pokud jsis zrovna založil, tak to možná chvilku trvá než se zobrazí. návod zde: http://combatarms.ura.cz/?page_id=179

  8. zaks napsal:

    Díky za odpověď. Rozumím a chápu, nemá smysl dál rozebírat =)

    každopádně je dobře, že někdo dělá webovky na tento seriál. Osobně sleduju ještě „vočkovy“ stránky tak sem zvědav který budou lepší. Držím pěsti.

    PS: nějak mi zde nefunguje gravatar … ještě koukam jesi to neni moje chyba.

  9. Ajvngou napsal:

    nebudu ti nic nalhávat… RS body je potřeba nahrabat. A Meagupload + netload = to jsou pro mě ty nejhorší shary.

  10. zaks napsal:

    Děkuji za titulky, dobrá práce.

    Nechcete do těch linků dávat místo rapidu odkazy na něco více friendly? netload či megaupload? 😉 pouze návrh, ale rapidshare už dávno není co bejval

  11. Ajvngou napsal:

    Na webu ještě pracuju, asi to bude chtít trochu barevnýho vzrůša. Uvidíme.

Zanech koment