reklama:

Trailer na 3. řadu

napsal | 15. 9. 2011 | 23:46 | News

No vida. V komentáři v minulém článku o Nathanovi se objevil odkaz na trailer 3. řady (Díky, Lady.)


Misfits Season 3 Official Trailer Secret Ending…




 
  1. Roxi napsal:

    ach jooo proč tam neni Nathan… to nemá cenu bez něj… jeho chování bylo na tom seriálu to nejlepší!

  2. Azuzula napsal:

    Někde jsem četla že začnou vysílat 11. Listopadu

  3. Mishulkaa napsal:

    Já chci Nathana.

  4. norberticek napsal:

    neviem ako vam, ale mne sa z traileru zda, ze sa teda mame na co tesit! jeden, dvaja ludia mrtvi, hajzel rudy ako posila timu, kellyin novy uces, dvaja superhoodyovia (vsimli ste si?)a nove schopnosti- uz sa neviem dockat novembra!!:)

  5. mztt napsal:

    vie niekdo kedy ma byt 3seria? sory ak to tu uz bolo spomenute

  6. Lady napsal:

    Mě teda nepřipadá, že by se snažili z Rudyho udělat druhého Nathana. Vždyť ten herec má úplně jiný způsob vyjadřování, gestikulaci atd., prostě mi nepřipadá, že by se snažil kopírovat Roberta. A celkově jsem mezi těmi postavami nenašla skoro žádnou podobnost, pokud můžu soudit z traileru. Což se podle mě stejně nedá, poznat vlastnosti postavy z pár několikasekundových záběrů. Krom toho, když se na to podívám nezaujatě (což můžu asi proto, že pro mě Misfits nikdy nebyli one man show jako pro většinu ostatních), připadá mi, že bych si Rudyho mohla nakonec i oblíbit. A co se týče Simona, mě se líbí, že se ta postava vyvíjí. Pokud se chcete dívat na postavy, zaseknuté na jednom vývojovém stupni, zapněte si telenovelu.

  7. Lican napsal:

    Náhražka Rudi se mi taky nelíbí, fakt je moc vlastnostma podobnej Nathanovi… ale Simon je v pohodě, jak je evidentně ve svym živlu, když s nim všichni dobrovolně využívaj schopností, tak je z něj skoro ten věřící si future Simon…

  8. Domihork napsal:

    Přijde mi, že Rudi bude hrát jako „druhého Nathana“ a myslím, že tím to zabili (zabijí). Měli ho udělat úplně jiného. Silnou osobnost, ale jinou, ne jen nějakou náhražku. Vždyť i ta jeho schopnost (pokuď jsem ji správně pochopil z traileru) je až moc podobná Nathanově. Já vám nevím, přijde mi to jako nastavovaný těsto. Už na 7. dílu 2. série bylo vidět, že je splácanej trochu násilně. (Pravděpodobně) jiný schopnosti, Nathan už tam není a Simon není stydlivej panic, ale přesnej opak toho? Teda promiňte, ale to je už trochu něco až moc jinýho, ne?

  9. efcanicka napsal:

    lidi nefunguje to 🙁 nemůžu to nikde najít

  10. M0rgan napsal:

    Zdá se mi to , nebo je Kelly neuveritelne tlustá

  11. FraGyver napsal:

    Rudi nám vypadá krapet na hajzlíka 🙂
    Ať to je, jak to je, těším se. 🙂 Btw ani mi nepřijde, že už je to skoro rok. :))

  12. veet napsal:

    titulky, prosim ?

  13. Lucka napsal:

    Tak trailer mě tedy moc nezaujal … Jo holt bez Nathana to nebude ono 🙁

Zanech koment