reklama:

S03E07

napsal | 12. 12. 2011 | 5:16 | News

Předposlední díl Misfits 3×07 je tady. O obě verze (HDTV a 720p) se postarala grupa TLA. Linky na seriál zde. Stav překladu můžete sledovat v pravém sloupci. Však už to znáte.




 
  1. Dalicek napsal:

    Tak jistě je to běžnější, ale já dost běžně říkám i jseš, ale to asi budu výjimka

  2. te.ka napsal:

    Dalicek: Kdyz se s nekym bavim, tak taky vetsinou reknu Ty ses bedna nebo Ty si bedna (zduraznuju, ze to reknu ne napisu).

    Ajvngou, Rozsy: „Jses“ ve mne prave evokuje tu zminenou spisovnost mnohem vic nez jsi nebo ses, ktery tu hovorovost vypichujou (aspon to ses – si myslim).

    Podobne mi vadi, kdyz se nekde pisou radovy cislovky stylem: „Prisel jsem tam 25(-)tej, ale nastesti jsem nebyl posledni.“ To me tak trochu asi „urazi“, protoze to vypada, ze mi pisatel tajne sdeluje: Hej blbecku, ty urcite neumis sklonovat, tak ti musim napsat, jak to mas precist. 🙂 Vrchol byl, kdyz jsem dneska nekde cetl: „Tak 20cet kousku hotovo.“ Ale tohle jsem v titulkach k Misfits nezaregistroval, tak to sem asi uplne nepatri.

  3. Dalicek napsal:

    tak s tím seš souhlasím, taky by se mi to tam líbilo víc. Alá já třeba jseš používám docela bežně tak mi to nepřišlo vůbec divné

Zanech koment