reklama:

Sedmý díl à la Bon apetit!

napsal | 12. 12. 2011 | 22:46 | News

 NEWSVítejte u dalšího dílu třetí série, která nám touto dobou za týden bude vrcholit. Ale nepředbíhejme, na řadu přišel sedmý díl, který z ukázek sliboval doslova „libovou“ podívanou.

Scénáristé nám jasně dávají najevo, že se blíží finále. Pokud bych měl mluvit za sebe, musím říct, že díl má očekávání splnil, a to na výbornou. Ačkoliv zombie tématice moc neholduji, musím připustit, že autoři opět nešlápli vedle, a jestli se na něco těším jak na Vánoce, tak je to určitě finále, které nás čeká již příští týden.

Pokud jste ještě nejedli, učiňte tak raději před puštěním dílu. Pokud ano, udělali jste dobře. Pokud však patříte mezi diváky, kteří si rádi dopřejí nějaké to dobrodružství, přeji vám příjemnou podívanou a „dobrou chuť“! 😉

Práce dnes nebylo tolik jako minule, a tak vám titulky (bakeLit, xxENDxx) neseme v obvyklém čase. Děkujeme Maxovi za překlad Kellyiných vět z češtiny do slovenštiny.

Titulky stahujte ZDE!




 
  1. dargen napsal:

    Prosim moc o precas na web-dl verzi. Diky.

  2. JenikOFF napsal:

    už vím…dobrý 😀 Nicole Scheniziger – Poison

  3. JenikOFF napsal:

    jak se jmenuje ta písnička u těch roztleskávaček…? děkuju

  4. Noira napsal:

    Jakub: On ji omylem zabil Simon, když přišla na to, že zabili prvního vedoucího a on pochopil, že ho jen využívala, aby to zjistila… Pokud fakt nevíš, tak se koukej podívat znova 😀 Zkrátka si rozrazila hlavu.

  5. Moviak napsal:

    Vsiml si nekdo, ze v ukazkach na pristi dil si Simon oblika stejnou oranzovou mikinu, jakou mel Future Simon, kdyz se poprve objevil v prvni rade, jak zachranil Nathana v 6. dile? Nahoda?

  6. Jakub napsal:

    Jo, přesně tuhle 😀 Akorát si nemůžu ani za boha vzpomenout, jak umřela. Předem děkuji a omlouvám se za stupiditu mých dotazů 😀

  7. Noira napsal:

    Jakub: Druhá vedoucí (chodila s tím prvním), co si ji pak Simon schoval do mražáku, jestli myslíš tuhle 🙂

Zanech koment